Ett bra låneerbjudande

Tips om att låna pengar jan 1, 2020

Ett bra låneerbjudande

Alla behöver vi någon gång ansöka om ett lån. Det kan handla om att låna allt ifrån några få tusenlappar till bilreparationen, låna pengar genom CSN för att klara av sina levnadskostnader under studietiden eller att låna hundra tusen kronor till drömbåten. Beroende på vilken typ av lån man behöver använda för att nå sitt syfte med lånet så kostar det olika mycket att låna pengar. Ett CSN-lån är ett billigt lån medan ett blancolån och framförallt snabblån är relativt dyra – om man inte vet om knepen det vill säga. Du kan faktiskt låna pengar helt gratis om du vet hur du ska göra, och ett gratislån vid behov tackar väl ingen nej till?

Det finns nämligen en hel del långivare som erbjuder låntagare gratis lån för mindre summor för att på så sätt locka till sig nya kunder. Ofta gäller gratislånen mindre summor genom så kallade smslån, mikrolån eller direktlån. Det finns många sajter som erbjuder denna typ av lån och ett exempel är sms-lån-10000.se men det finns många fler. Erbjudandet i sig är dock riktigt bra.

Gratis lån genom smslån och snabblån

Det finns som sagt ett stort antal svenska smålångivare som erbjuder sina kunder att låna pengar helt kostnadsfritt och räntefritt. Med det menas att låntagaren inte behöver betala vare sig ränta, uppläggningsavgifter eller ansökningsavgifter för sina lån. Låntagaren behöver endast betala tillbaka exakt den summa pengar han eller hon lånat då det är dags för återbetalning. Tar man exempelvis ett lån på 4000 kronor så återbetalar man alltså endast 4000 kronor då det är dags för återbetalning (vanligtvis 30 dagar efter det att lånet togs).

Det kan tyckas konstigt att långivarna väljer att låna ut pengar helt gratis till sina kunder. Men det finns en ganska enkelt förklaring till att dem gör på detta viset. Gratislånet fungerar nämligen som en form av reklamkampanj för lånebolagen, och deras förhoppning är att kunderna kommer tillbaka till dem nästa gång det är dags att låna pengar och då betalar fullpris för lånet. Det ska sägas att det alltså allt som oftast bara är nya kunder som får låna gratis!

Tänk på att alltid kunna återbetala ditt lån

Trots att det kan låta lockande att låna pengar gratis så måste man ändå tänka på att lånet en dag ska återbetalas. Se därför till att alltid ha pengar på ditt bankkonto den dag det är dags för återbetalning av ditt gratislån, så att du inte sätter dig i en knepig situation. Det är nämligen så att det kan bli ganska dyrt att glömma återbetalningsdagen för lånet eftersom många bolag tar ut höga försenings- och straffavgifter för utebliven återbetalning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *