Piggy Riches hos Casumo

Piggy Riches hos Casumo

Piggy Riches är en videoslot som har hållit hög popularitet genom åren trots att spelet lanserades för flera år sedan. Oavsett om du spelat det förr eller inte ger Casumo dig chansen att få 20 freespin.

20 grymt spännande grisspin

För att få tillgång till freespin på Piggy Riches behöver du göra en insättning till Casumo. En insättning på minst 10 Euro ger 5 freespin och de som bökar efter riktigt många freespin ska sätta in minst 40Euro. Då delas det ut 20 spin som kan göra spelaren svinaktigt rik. För att aktivera dessa freespin måste du klicka på värdesaken ”freespin” vilket går att göra under ”Mitt konto”.

Piggy Riches – Mycket gris

Som titeln antyder handlar videosloten om extremt rika grisar. Symbolerna är grisar i fina pälsar, med stora sedelbuntar och överfyllda spargrisar. Både symbolerna och grafiken kring spelets hjul är mycket detaljrika och är ritade med humor. Den som spelar Piggy Riches kan med fördel stanna upp och studera de små snillrika detaljerna en stund innan spelet fortsätter.

Specialeffekter

Wildsymbolen ersätter alla andra symboler och ger även tredubbla vinster. Men det är framförallt scattersymbolen som skapar extra spänning. När tre scattersymboler visas startar spelets freespinläge där spelaren själv får välja upplägget. Varje scattersymbol visar olika alternativ och det är upp till spelaren att välja vilket som lockar mest. Antingen startas många freespin med låg multiplikator eller några få med en hög multiplikator.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *